Sindicatul crimei amenință cu greve în toată țara

Dan Alexandru, 18 iunie 2023, Ora 16:11

  • print
  • |
sindicatul-crimei-ameninta-cu-greve-in-toata-tara-47932-1.jpg

Sindicatul crimei amenință cu greve în toată țara

După sindicatele din învățământ, un nou sindicat anunță proteste masive în toată țara. Sindicatul crimei susține, printr-un bilet de amenințare redactat cu litere decupate din ziar, că situația în care ne aflăm nu mai poate să continue. „Asasinii plătiți n-au mai fost plătiți din luna aprilie. Hoții de biciclete au ajuns mai săraci decât hoții de biciclete din Hoții debiciclete. E inacceptabil ce se întâmplă“, se mai arată în comunicat.

Astfel, începând de miercuri, toate activitățile criminale se vor opri în semn de protest. „Guvernul trebuie să înțeleagă că nu ne mai permitem măști de schi sau ciorapi de damă, ca să comitem jafuri. Ne e tot mai greu să ne procurăm muniția de care avem nevoie, iar prețurile la explozibil au sărit în aer. Nu se mai poate așa. Am ajuns să ne îmbrăcăm în oameni ai străzii atunci când spargem o bancă, pentru că altceva nu ne permitem“, a spus un lider din sindicatul crimei care ne-a avertizat să nu îi publicăm numele.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou