Zelenski s-a temut că va fi otrăvit cu ciocolată

Anca Bratu, 28 martie 2023, Ora 05:43

  • print
  • |
zelenski-s-a-temut-ca-va-fi-otravit-cu-ciocolata-47699-1.jpg

Aventurierul și realizatorul TV Bear Grylls a dezvăluit, într-un interviu pentru Good Morning Britain, un incident de securitate petrecut în timpul vizitei sale la Kiev, în decembrie anul trecut, când a fost suspectat că ar putea să-l otrăvească pe președintele Ucrainei.

Fostul soldat SAS, în prezent aventurier, a fost în Ucraina anul trecut, filmând un documentar despre Zelenski pentru Channel 4. Incidentul a avut loc la începutul lunii decembrie, când s-a întâlnit cu președintele la Kiev pentru un interviu și i-a oferit o bucată de ciocolată cu lapte Cadbury - un brand britanic vechi de 200 de ani - în timpul convorbirii.

În acel moment, dispozitivul de securitate al președintelui ucrainean Vladimir Zelenski s-a temut de o tentativă de otrăvire, a dezvăluit, ieri, prezentatorul TV în timpul unui interviu pentru Good Morning Britain, conform Russia Today.

„Când i-am oferit-o (ciocolata n.n.) lui Zelenski, unul dintre băieții lui a intervenit și i-a spus că nu ar trebui să mănânce", și-a amintit Grylls. „Am spus: „Ok, voi gusta eu primul, să arăt că nu vreau să-l otrăvesc", și am râs cu toții. Le-am dat și băieților de la securitate, pentru că tuturor le place un baton de lapte, nu-i așa?" a mai spus realizatorul. 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou