Bica, Videanu, Dorin și Alin Cocoș se află în fața judecătorilor. Procurorii cer arestarea preventivă

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 17:13

  • print
  • |
bica-videanu-dorin-i-alin-coco-se-afla-in-fata-judecatorilor-procurorii-cer-arestarea-preventiva-45400-1.jpg

Alina Bica, Dorin Cocoș și fiul său, Alin Cocoș, precum și Adriean Videanu au fost aduși, vineri după-amiază, la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a fi judecați.

Judecătorii vor decide, astăzi, dacă cei patru vor fi arestați, după ce procurorii anticorupție au cerut eliberarea unor mandate de arestare pentru 29 de zile.

Ședința de judecată a fost suspendată, după ce avocata Alinei Bica a cerut înlocuirea judecătorului.

"Inculpații COCOȘ DORIN și BICA ALINA MIHAELA (arestată preventiv într-un alt dosar pentru infracțiuni similare), la data faptelor membră a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, din cadrul A.N.R.P., sunt prezentați, la data de 30 ianuarie 2015, la Înalta Curte de Casație și Justiție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, alături de COCOȘ ALIN, VIDEANU ADRIEAN și MIHĂILESCU IONUȚ FLORIAN", se arată într-un comunicat al DNA.

Se cere din nou arestarea lui Dorin Cocoş, potrivit comunicatului remis vineri de Direcţia Naţională Anticuropuţie (DNA), în acest caz fiind vorba de un nou dosar disjuns din cel al fostei şefe a DIICOT, Alina Bica. În acest caz, omul de afaceri este urmărit penal pentru trafic de influenţă şi dare de mită.

Este vorba despre acelaşi dosar în care a fost reţinut şi fiul său Alin, dar şi fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

În noul dosarul sunt cercetaţi Alina Bica, Alin Cocoş, Adriean Videanu şi Florian Mihăilescu, procurorii DNA urmând să ceară vineri instanţei supreme emiterea mandatelor de arestare pe numele acestora.

Dorin Cocoş a fost audiat astăzi timp de două ore la DNA, în timp ce Elena Udrea dădea cu subsemnatul la poliţie.

Trei dosare au fost până acum disjunse din dosarul Alinei Bica, iar în ele sunt nume mari, precum Adriean Videanu, Dorin Cocoş sau fiul acestuia, Alin Cocoş. Şi totul, după ce cineva a rupt tăcerea şi a făcut dezvăluiri procurorilor. Nu se ştie însă cine este acea persoană, iar Alina Bica se jură că nu a fost vorba despre ea.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou