Candidat la PREȘEDINȚIE, căzut la PUȘCĂRIE

Cristian Blănuţă, 18 septembrie 2014, Ora 13:11

  • print
  • |
candidat-la-presedintie-cazut-la-puscarie-43385-1.jpg

Mandatul de arestare a lui Potârcă, aflat până acum în arest la domiciliu, va fi pus în aplicare joi, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, citat de Agerpres.

Potârcă a pirimit prima condamnare în acest dosar în toamna anului 2012. Omul de afaceri de etnie romă a fost condamnat la 3,6 ani închisoare, cu executare, dar sentinţa a fost atacată cu apel atât de procurori, cât şi de inculpat. Procesul s-a mutat la Curtea de Apel Craiova, iar magistraţii din Bănie au hotărât, în vara anului 2013, că Potârcă merită o pedeapsă mai mare, de şase ani de închisoare cu executare.

Constantin Ninel Potârcă a mai fost condamnat, în anul 2012, la doi ani de închisoare cu suspendare de Tribunalul Gorj tot pentru evaziune fiscală.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou