Deputat PNL, adus cu mandat la DNA

Mălina Andrei, 16 martie 2015, Ora 10:13

  • print
  • |
deputat-pnl-adus-cu-mandat-la-dna-45962-1.jpg

Deputatul liberal Theodor Nicolescu a fost adus la sediul DNA cu mandat. Acesta urmează să fie audiat în dosarul ANRP, în care șeful ANI, Horia Georgescu, este suspectat de abuz în serviciu.

Horia Georgescu a fost adus, luni dimineață, cu mandat la DNA.

Nicolescu a declarat că nu știe de ce a fost adus la DNA.

Theodor Cătălin Nicolescu, deputat de Argeş, a ocupat în trecut funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. Potrivit unor surse judiciare, în baza unei decizii a Curţii de Conturi a României, au fost reevaluate 452 de dosare de despăgubire de la ANPR şi s-a constatat că 94 de dosare au fost supraevaluate cu 20%.

Procurorii DNA vor audia, pe parcursul zilei, membrii Comisiei de Stabilire a Despăgubirilor din cadrul Agenției Naționale pentru Restituirea Proprietăților.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou