Deputatul Dănuţ Culeţu, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Mălina Andrei, 6 ianuarie 2015, Ora 15:36

  • print
  • |
deputatul-danut-culetu-trimis-in-judecata-pentru-abuz-in-serviciu-45057-1.jpg

Dănuţ Culeţu, deputat PDL, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, sub acuzaţia de abuz în serviciu legată de fapte comise în perioada când era prefect al judeţului Constanţa.

Culeţu (PDL) a fost trimis în judecată, în stare de libertate, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Constanţa, pentru abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, se precizează într-un comunicat remis marţi agenţiei MEDIAFAX.

Alături de el va fi judecat, tot în stare de libertate, primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, care este acuzat de aceeaşi infracţiune.

În acelaşi dosar au fost deferiţi justiţiei Gabriel Gheţu,la data faptelor şef al Biroului Judeţean de Rentă Viageră Agricolă la Administraţia Domeniilor Statului - Reprezentanţa Teritorială Constanţa, Stere Sponte, la data faptelor director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa şi de membru în Comisia Judeţeană de Fond Funciar Constanţa, şi Titus Găgeatu, la data faptelor consilier în cadrul Compartimentului Urmărirea Actelor cu Caracter Reparatoriu - Direcţia Verificarea Legalităţii, a Aplicării Actelor Normative şi Contencios Administrativ din cadrul Prefecturii Constanţa, toţi acuzaţi de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Potrivit anchetatorilor, la 27 septembrie 2006, Dănuț Culețu, în calitate de preşedinte al Comisiei judeţene de fond funciar Constanţa, prin încălcarea dispoziţiilor legale, a propus şi a determinat adoptarea unei hotărâri, fără a o supune la vot, validând, în mod ilegal, propunerile de reconstituire a dreptului de proprietate pe o suprafaţă de 656,76 hectare aparţinând Staţiunii de Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian, în favoarea unor persoane care nu au făcut dovada că au deţinut terenuri pe acel amplasament.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou