Best Dental

Dorin Cocoș ar putea ieși din arest. DNA cere arest la dmiciliu

Mălina Andrei, 20 februarie 2015, Ora 14:59

  • print
  • |
dorin-cocos-ar-putea-iesi-din-arest-dna-cere-arest-la-dmiciliu-45682-1.jpg

Direcția Națională Anticorupție cere măsura arestului la domiciliu pentru Dorin Cocoș. Acesta se află în arest la domiciliu din luna noiembrie, în dosarul Microsoft.

Se pare că omul de afaceri s-a arătat dispus să colaboreze cu procurorii şi a vorbit despre banii negri folosiţi în campanii electorale ale PDL.

De aceeaşi măsură ar putea beneficia şi primarul suspendat al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe 'Pinalţi' Ştefan, care solicită de mai mult timp eliberarea din cauza stării precare de sănătate. Pinalti a fost audiat vineri la DNA. Procurorii nu au luat încă o decizie în privinţa acestuia.

El se află în arest preventiv în dosarul Microsoft. Avocaţii acestuia cer însă arest la domiciliu, susţinând că el este grav bolnav şi nu se poate trata în închisoare. Pinalti suferă de boli grave, care îi pot fi fatale, susţin avocaţii.

Gheorghe Ştefan este în arest preventiv din 29 octombrie 2014, fiind acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani, în dosarul Microsoft. Tot atunci au fost arestaţi preventiv fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:12