BREAKING NEWS: Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile

Mălina Andrei, 11 februarie 2015, Ora 20:48

  • print
  • |
elena-udrea-a-fost-arestata-pentru-30-de-zile-45570-1.jpg BREAKING NEWS

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, miercuri, ca Elena Udrea să fie arestată pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis în urma denunțului lui Dinu Pescariu.

Elena Udrea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Procurorii DNA au susţinut în referatul cu propunerea de arestare a Elenei Udrea că fostul ministru şi-a traficat influenţa şi a obţinut foloase necuvenite în valoare de 3,6 milioane euro. DNA susţine că Udrea a beneficiat de aceste foloase prin intermediul soţului ei, Dorin Cocoş, care ar fi primit în total 9 milioane de euro mită de de la un intermediar al Microsoft. De asemenea Udrea este acuzată că a încercat să influenţeze mărturia lui Dorin Cocoş pentru că într-un interviu la Hotnews.ro a comentat aspecte concrete din dosarul în care era cercetată. Procurorii DNA mai spun şi că în 2009, când Traian Băsescu a câştigat un nou mandat, 4 milioane de scrisori electorale ar fi fost plătite din şpăgile primite pentru contractele cu ministerul Comunicaţiilor. 

Avocatul Elenei Udrea a anunțat că va contesta decizia de arestare preventivă.

Procurorii anticorupţie au emis marţi, la ora 21.40, ordonanţă de reţinere pentru deputatul PMP Elena Udrea, în dosarul Microsoft, după ce aceasta a stat aproape zece ore la DNA, unde şi-a studiat dosarul şi a fost audiată.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou