Best Dental

Elena Udrea rămâne în arest preventiv. ÎCCJ a respins contestația fostului ministru

Mălina Andrei, 3 aprilie 2015, Ora 07:52

  • print
  • |
elena-udrea-ramane-in-arest-preventiv-iccj-a-respins-contestatia-fostului-ministru-46210-1.jpg

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins joi contestația formulată de Elena Udrea față de decizia judecătorilor de prelungire a cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul "Gala Bute".

Decizia esta definitivă.

În arest preventiv rămân în continuare și fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja şi Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana a Elenei Udrea. Iar fostul consilier al fostului ministru Ştefan Lungu, fostul secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheorghe Nastasia şi primarului municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă vor fi cercetaţi în continuare în arest la domiciliu.

Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul "Gala Bute" pe data de 25 februarie, fiind acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:09