Finul lui Toni Greblă, audiat la DNA: „N-am dat mită niciodată în viața mea”

Mălina Andrei, 22 ianuarie 2015, Ora 12:11

  • print
  • |
finul-lui-toni-grebla-audiat-la-dna-n-am-dat-mita-niciodata-in-viata-mea-45286-1.jpg

Finul lui Toni Greblă, Ion Bîrcină, a fost adus cu mandat la sediul DNA. Bîrcină este suspectat de procurorii DNA că i-ar fi dat mită lui Toni Greblă și ar fi pus la cale o serie de afaceri ilegale. 

Ion Bîrcină, finul judecătorului Toni Greblă este suspectat de cumpărare de influență. Acesta a fost adus la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

„N-am dat mită niciodată în viața mea. Am fost doar băiat deștept. Am bani de n-am ce să fac cu ei", a spus el la intrarea în sediul DNA.

„Păi ne dăm de la tată la fiu, de la fiu la tată. Nu ştiţi cum e cu naşul? Dumneata nu ştii cu naşul, aşa, cum e? Ne împrumutăm între noi", a adăugat Bîrcină.

Potrivit unor surse judiciare citate, Toni Greblă ar fi întreprins demersuri pentru intermedierea unor legături comerciale de export între Ion Bărcină și Constantin Bartolomeu, zis și "Generalul". Sursele adaugă faptul că aceștia au iniţiat exporturi de produse agro-alimentare şi ar fi făcut demersuri în vederea achiziţionării de produse de la diverse societăţi comerciale specializate în prelucrarea şi conservarea cărnii (abatoare), pentru a le comercializa în Federația Rusă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou