Fiul lui Sile Cămătaru a fost capturat în Italia! A fost dat în urmărire anul trecut

Diana Ionescu, 17 ianuarie 2023, Ora 18:20

  • print
  • |
fiul-lui-sile-camataru-a-fost-capturat-in-italia-a-fost-dat-in-urmarire-anul-trecut-47301-1.jpg

Poliția Capitalei a anunțat marți, 17 ianuarie, că „un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare", a fost găsit în Italia. Potrivit surselor Libertatea, este vorba despre Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, dat în urmărire în primăvara anului trecut, în dosarul în care este acuzat că și-a terorizat fosta iubită și a amenințat-o cu moartea.

Dani Balint a fost condamnat, în luna mai a anului trecut, la 3 ani și 7 luni de închisoare pentru încălcarea unui ordin de protecție și a fugit din România înainte ca instanța de apel să pronunțe decizia definitivă. „La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare. Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu", a informat Poliția Capitalei.

 

SURSE: Fiul lui Sile Cămătaru, dat în urmărire anul trecut, găsit de Poliție în Italia. Urmează extrădarea Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE", anunță Poliția Capitalei.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou