Fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura a fost reținut

Mălina Andrei, 21 ianuarie 2015, Ora 12:57

  • print
  • |
fostul-secretar-de-stat-in-ministerul-justitiei-ovidiu-putura-a-fost-retinut-45261-1.jpg

Fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Putura a fost reținut miercuri, în dosarul în care este acuzat că a primit mită foloase de 30.000 de euro pentru intervenții într-un dosar.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) l-au audiat mai multe ore pe Ovidiu Putură, iar în noaptea de marți spre miercuri au emis pe numele acestuia ordonanța de reținere pentru 24 de ore, urmând să ceară instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ovidiu Putura, judecător la Tribunalul Bistrița, în prezent director la Direcția contencios din Ministerul Justiției, a fost dus marți dimineață la Direcția Națională Anticorupție, de ofițeri de poliție, după ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere. Procurorii DNA i-au adus la cunoștință lui Ovidiu Putura că este acuzat de dâre de mită și trafic de influență.

Anchetatorii au făcut și percheziții la locuința lui Putura. În același dosar, trei judecătoare din Bistrița-Năsăud au fost ridicate de procurori, fiind duse la DNA pentru a fi audiate, întrucât ar fi vizate de acuzațiile de corupție verificate în cauza.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou