Best Dental

Gigi Becali află astăzi dacă va fi eliberat

Mălina Andrei, 3 aprilie 2015, Ora 08:01

  • print
  • |
gigi-becali-afla-astazi-daca-va-fi-eliberat-46212-1.jpg

Gigi Becali va afla vineri, 3 aprilie, dacă va fi eliberat condiţionat, aşa cum a decis Judecătoria Medgidia, în condiţiile în care Tribunalul Constanţa a amânat pentru acea dată pronunţarea în cazul contestaţiei formulate de procurorii DNA.

Magistrații Tribunalului Constanța se vor pronunța în acest sens, după ce pe 31 martie a fost judecată contestația procurorilor Direcției Naționale Anticorupție împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

Decizia magistraților va fi definitivă.

Pe 6 martie, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui Gigi Becali, însă decizia a fost contestată de DNA.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:14