Gigi Becali află astăzi dacă va fi eliberat

Mălina Andrei, 3 aprilie 2015, Ora 08:01

  • print
  • |
gigi-becali-afla-astazi-daca-va-fi-eliberat-46212-1.jpg

Gigi Becali va afla vineri, 3 aprilie, dacă va fi eliberat condiţionat, aşa cum a decis Judecătoria Medgidia, în condiţiile în care Tribunalul Constanţa a amânat pentru acea dată pronunţarea în cazul contestaţiei formulate de procurorii DNA.

Magistrații Tribunalului Constanța se vor pronunța în acest sens, după ce pe 31 martie a fost judecată contestația procurorilor Direcției Naționale Anticorupție împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

Decizia magistraților va fi definitivă.

Pe 6 martie, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui Gigi Becali, însă decizia a fost contestată de DNA.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou