Magistraţii judecă astăzi un nou termen în dosarul lui Tender. Procurorii cer pedepse maxime

Ziarul Atac, 4 iunie 2015, Ora 16:07

  • print
  • |
magistratii-judeca-astazi-un-nou-termen-in-dosarul-lui-tender-procurorii-cer-pedepse-maxime-46552-1.jpg

Curtea de Apel Bucureşti judecă un nou termen în dosarul Rafo-Carom, în care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat la 11 ani şi jumătate de închisoare.

Judecătorii care au audiat inculpaţii din dosar se grăbesc să rămână în pronunţare întrucât pe 9 iunie fapta de înşelăciune se prescrie.

În acest dosar, Ovidiu Tender a fost trimis în judecată în 2006, rechizitoriul fiind întocmit de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, trimisă în judecată, în stare de arest, în dosarul despăgubirilor pentru un teren supraevaluat.

Tender este acuzat că, alături de Marian Iancu, a preluat ilegal controlul companiei Carom SA Oneşti şi au prejudiciat-o cu 1.400 de miliarde de lei vechi, sumă stabilită la nivelul anului 2003.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou