Best Dental

Magistraţii judecă astăzi un nou termen în dosarul lui Tender. Procurorii cer pedepse maxime

Ziarul Atac, 4 iunie 2015, Ora 16:07

  • print
  • |
magistratii-judeca-astazi-un-nou-termen-in-dosarul-lui-tender-procurorii-cer-pedepse-maxime-46552-1.jpg

Curtea de Apel Bucureşti judecă un nou termen în dosarul Rafo-Carom, în care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat la 11 ani şi jumătate de închisoare.

Judecătorii care au audiat inculpaţii din dosar se grăbesc să rămână în pronunţare întrucât pe 9 iunie fapta de înşelăciune se prescrie.

În acest dosar, Ovidiu Tender a fost trimis în judecată în 2006, rechizitoriul fiind întocmit de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, trimisă în judecată, în stare de arest, în dosarul despăgubirilor pentru un teren supraevaluat.

Tender este acuzat că, alături de Marian Iancu, a preluat ilegal controlul companiei Carom SA Oneşti şi au prejudiciat-o cu 1.400 de miliarde de lei vechi, sumă stabilită la nivelul anului 2003.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:26