Mircea Băsescu, audiat la DNA

Cristian Blănuţă, 30 iulie 2014, Ora 10:33

  • print
  • |
mircea-basescu-audiat-la-dna-42159-1.jpg

Mircea Băsescu va fi audiat astăzi de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

 

Fratele preşedintelui este audiat de data aceasta în calitate de denunţător după ce Nati Meir a trimis o scrisoare în care reclamă faptul că Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea, ar fi încercat să îl convingă să dea declaraţii împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a depus luni la DNA o scrisoare primită în arest de clientul său de la Nati Meir, în care acesta susţine că avocatul Pavel Abraham ar fi încercat să îl convingă să dea declaraţii împotriva preşedintelui Traian Băsescu.


"Azi am adus la cunoştinţa DNA scrisoarea primită de către Mircea Băsescu în arest de la Nati Meir, (...) în care Nati Meir spune despre domnul avocat Pavel Abraham că s-ar putea face vinovat de anumite fapte de corupţie. Noi am adus la cunoştinţa organelor de anchetă acest lucru", a declarat avocatul Nelu Taşcă, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou