Nicușor Constantinescu a fost plasat în arest la domiciliu

Mălina Andrei, 25 februarie 2015, Ora 16:28

  • print
  • |
nicu-or-constantinescu-a-fost-plasat-in-arest-la-domiciliu-45774-1.jpg

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, arestat preventiv în noul dosar instrumentat de DNA privind mai multe contracte ilegale care ar fi fost încheiate de CJ cu diverse firme, va fi plasat în arest la domiciliu, a decis, miercuri, Curtea de Apel Constanţa, potrivit Mediafax.

Decizia instanţei este definitivă.

Curtea de Apel Constanţa au dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Nicușor Constantinescu. Decizia instanţei este definitivă.

Pe 20 februarie, magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a președintelui CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, la solicitarea DNA - Serviciul teritorial Constanța, pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Procurorii anticorupție au informat că el este acuzat de abuz în serviciu (trei infracțiuni, dintre care două în formă continuată), constituire a unui grup infracțional organizat, coruperea alegătorilor (două infracțiuni), conflict de interese (zece infracțiuni, dintre care cinci în formă continuată), precum și de tentativă la abuz în serviciu, în formă continuată.

Nicușor Constantinescu a fost suspendat din funcția de președinte al CJ Constanța printr-un ordin emis marți de prefectul județului.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou