Percheziții de amploare în București și alte 11 județe la suspecți de evaziune fiscală

Mălina Andrei, 1 februarie 2015, Ora 10:38

  • print
  • |
perchezitii-de-amploare-in-bucuresti-si-alte-11-judete-la-suspecti-de-evaziune-fiscala-45403-1.jpg

Sute de poliţisti fac 146 de percheziții la membrii unei reţele bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani din București și alte 11 județe.

Potrivit unor surse, vizat ar fi şi primarul Bradu, din judeţul Argeş, Florin Frăţică. Acesta şi alţi doi suspecţi ar fi fost opriţi în trafic. Descinderile au loc şi la sediile mai multor firme, printre care UTI şi Erbaşu. Prejudiciul estimat este imens: 30 de milioane de euro.

Potrivit Poliţiei Române, percheziţii sunt făcute de peste 300 de poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Organizate, în Bucureşti şi judeţele Arad, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea şi Vrancea, la sediile mai multor firme din domeniile IT şi construcţii şi la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, informează Mediafax.

După încheierea perchezițiilor 90 de persoane vor fi duse la audieri la sediul Poliției.

În dosar sunt vizaţi reprezentanţii a peste 200 de societăţi comerciale care, în perioada 2011-2014, ar fi creat circuite fictive pentru a nu plăti taxele şi impozitele datorate bugetului de stat, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou