Percheziții de amploare la sediul ANAF: Prejudiciu de un milion de euro

Mălina Andrei, 21 ianuarie 2015, Ora 11:20

  • print
  • |
perchezitii-de-amploare-la-sediul-anaf-prejudiciu-de-un-milion-de-euro-45252-1.jpg

Procurorii DIICOT şi poliţiştii fac percheziţii în Bucureşti şi Ilfov pentru prinderea unor suspecţi de evaziune fiscală şi spălare de bani. Percheziţiile au loc la locuinţele suspecţilor şi la sediile unor instituţii. Printre suspecţi, s-ar afla şi angajaţi ANAF.

Procurorii DNA efectuează, miercuri dimineață, 11 percheziții la suspecți de evaziune fiscală, prejudiciul fiind de 1 milion de euro.

Una dintre descinderi are loc la sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), la biroul unui funcționar de la Direcția Mari Contribuabili, care se ocupa cu verificarea persoanelor cu averi mari.

Anchetatorii suspectează că mai multe persoane şi administratori de societăţi comerciale ar fi înregistrat firme fantomă, prin care s-au făcut foarte multe tranzacţii doar în acte, cu scopul deducerii ilegale de TVA.

Prejudiciul în acest caz se ridică la peste 1 milion de euro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou