Best Dental

Percheziții DNA la Primăria Iași

Ziarul Atac, 30 aprilie 2015, Ora 08:45

  • print
  • |
perchezitii-dna-la-primaria-iasi-46426-1.jpg

Procurorii DNA efectuează joi percheziții la Primăria Iași, dar și la locuința edilului Gheorghe Nichita, pentru infracțiuni ce ar fi comise de la începutul anului 2015. Primarul ar fi suspectat de abuz în serviciu, acesta mandatând polițiști locali să urmărească anumite persoane.

Potrivit unor surse, primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita este acuzat că s-ar fi folosit de poliţişti locali pentru a supraveghea anumite persoane. Edilul cerea poliţiştilor să-l ţină la curent cu toate detaliile legate de cei care-l interesau - cu cine se întâlnesc, cât stau într-un loc, unde pleacă şi de unde vin.

Pentru supravegherea operativă cerută de edil, şefii poliţiei locale aveau grijă să deconteze cheltuielile pentru deplasarea maşinilor de serviciu prin ordine de serviciu false. În plus, oamenii legii foloseau şi baza de date a poliţiei pentru a afla informaţii despre proprietarii autoturismelor urmărite.

După ce aceste percheziții se vor finaliza, cel mai probabil vor fi aduse și persoane la sediul DNA, structura centrală din Capitală.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:56