Președintele CJ Ialomița, săltat de DNA

Mălina Andrei, 10 februarie 2015, Ora 10:21

  • print
  • |
pre-edintele-cj-ialomita-saltat-de-dna-45540-1.jpg

Șeful Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, a fost ridicat, marți, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

Procurorii DNA au deschis marţi dimineaţa la Slobozia, de unde l-au ridicat pe Vasile Silvian Ciupercă, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa. Acesta ar fi suspectat că şi-ar fi folosit influenţa pentru acordarea unor contracte.

Potrivit ultimelor informații, este vorba despre o anchetă mai veche a procurorilor DNA, în care șeful CJ Ialomița făcea intervenţii la ANAF în privinţa unei fabrici falimentare din Ţăndărei. Procurorii au făcut şi anul trecut percheziţii la CJ Ialomiţa, într-un dosar în care Silvian Ciupercă este suspectat că ar fi favorizat o firmă din Timişoara căreia i-a fost concesionat, în mod fraudulos, un teren agricol de circa 495 de hectare, prejudiciind astfel bugetul instituţiei cu aproape 200.000 de lei pentru fiecare din cei 35 de ani ai duratei contractulului.

Alături de președintele CJ a fost dus la audieri și directorul executiv al Direcției de Achiziții și Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean Ialomița, Cezar Gheorghe Vâlcan.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou