Best Dental

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, audiat la DNA

Ziarul Atac, 30 aprilie 2015, Ora 11:09

  • print
  • |
presedintele-consiliului-judetean-arges-florin-tecau-audiat-la-dna-46432-1.jpg

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, s-a prezentat joi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Florin Tecău va fi audiat în calitate de martor. Deocamdată, nu se ştie în ce dosar va da declaraţii preşedintele CJ Argeş.

Florin Tecău este preşedinte al Consiliului Judeţean Arges din 2014, când au fost organizate alegeri după încetarea înainte de termen a mandatului lui Constantin Nicolescu (PSD), pentru conflict de interese.

Tecău a asigurat, din decembrie 2014, şi conducerea interimară a PSD Argeş, după ce liderul Constantin Nicolescu s-a retras, iar prim-vicepreşedintele Tudor Pendiuc, primar al Piteştiului, a fost arestat preventiv pentru corupţie.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:30