Prințul Paul și prințesa Lia, vizați în cazul retrocedărilor ilegale..

Mălina Andrei, 15 octombrie 2014, Ora 13:35

  • print
  • |
printul-paul-si-printesa-lia-vizati-in-cazul-retrocedarilor-ilegale-43925-1.jpg

Prinţul Paul şi prinţesa Lia au fost citaţi la DNA Braşov. Se pare că aceștia au fost vizați în dosarul retrocedărilor ilegale, după ce miercuri dimineață au fost făcute percheziții la domiciliul prinților, din București.

Ei sunt acuzaţi că au cumpărat influenţă de la Sorin Ion Iacob care le-a promis că va interveni pe lângă funcționari cu atribuții în materia reconstituirii dreptului de proprietate pentru obținerea mai multor terenuri şi clădiri, spun surse citate de Realitatea TV.

Paul Philippe și Lia Georgia, cu sprijinul juristei acestora, Ciocoiu Alina Carmen, au pretins că sunt moștenitorii bunurilor deținute de Casa Regală a României, au cumpărat influență de la Iacob Sorin Ion, care le-a promis că va interveni, direct sau indirect, pe lângă funcționari cu atribuții în materia reconstituirii dreptului de proprietate pentru obținerea mai multor bunuri imobile (terenuri și clădiri).

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou