Best Dental

Radu Mazăre rămâne în arest încă 30 de zile

Ziarul Atac, 29 aprilie 2015, Ora 16:22

  • print
  • |
radu-mazare-ramane-in-arest-inca-30-de-zile-46419-1.jpg

Radu Mazăre mai rămâne 30 de zile, în arest preventiv au decis judecătorii ICCJ. Decizia nu este definitivă.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis solicitarea DNA de prelungire a arestării preventive față de primarul municipiului Constanța, cercetat pentru trei infracțiuni de luare de mită, două de conflict de interese și abuz în serviciu.

Instanța Supremă a judecat marți solicitarea de prelungire a mandatului de arestare preventivă cu încă 30 de zile în cazul lui Radu Mazăre dar și al omului de afaceri Sorin Strutinsky, arestat preventiv și în altă cauză.

În 2 aprilie, instanța supremă a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi după ce a admis o contestație a DNA. Anterior, pe 18 martie, un alt complet hotărâse ca Radu Mazăre să fie cercetat în libertate.

Potrivit DNA, în perioada 2006-2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le dezvolte în Constanța.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:24