BREAKING NEWS: Rudel Obreja a fost arestat preventiv în dosarul „Gala Bute”

Mălina Andrei, 5 februarie 2015, Ora 16:03

  • print
  • |
rudel-obreja-a-fost-arestat-preventiv-in-dosarul-gala-bute-45493-1.jpg BREAKING NEWS

Rudel Obreja a fost arestat în dosarul "Gala Bute". Obreja este acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu.

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu.

Rudel Obreja este prima persoană arestată preventiv în acest dosar. Ceilalți trei inculpați au fost plasaţi marţi în arest la domiciliu.

Obreja va ajunge, în scurt timp, în arestul central unde își va petrece următoarele 30 de zile. În momentul în care omul de afaceri a ieșit din sala de judecată a declarat că este nevinovat, explicând modul în care banii au trecut prin societatea sa pentru organizarea Galei Bute.

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, joi, în sala de judecată, că procurorii cer arestarea sa ca să îl preseze să depună o declarație împotriva Elenei Udrea, relatează Ziare.com.

Obreja a afirmat la ieșirea din Tribunalul București că și-a spus punctul de vedere în fața judecătorului și a refuzat să o denunțe pe Elena Udrea, cum i-au de de înțeles procurorii că ar trebui să facă.

În dosarul "Gala Bute", primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă, fostul consilier al Elenei Udrea Ştefan Lungu şi fostul secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheoghe Nastasia sunt cercetaţi în arest la domiciliu, decizia fiind luată miercuri de Tribunalul Bucureşti.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou