Best Dental

Ultimul termen în dosarul Referendumului. Liviu Dragnea, așteptat la Curtea Supremă

Ziarul Atac, 22 aprilie 2015, Ora 08:53

  • print
  • |
ultimul-termen-in-dosarul-referendumului-liviu-dragnea-asteptat-la-curtea-suprema-46366-1.jpg

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) va asculta miercuri pledoariile finale ale avocaților inculpaților din dosarul "Referendumul", în care Liviu Dragnea a fost trimis în judecată alături de peste 70 de persoane în legătură cu organizarea referendumului pentru demiterea președintelui în 2012.

După pledoariile avocaţilor, inculpaţii vor putea da pentru ultima oară declaraţii în faţa magistraţilor Curţii Supreme.

Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru că, în calitatea de secretar general al PSD, şi-ar fi folosit influenţa în scopul fraudării referendumului de demitere a preşedintelui, în 2012.

În acest dosar, Liviu Dragnea este judecat pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:55