Best Dental

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA

Ziarul Atac, 10 iunie 2015, Ora 13:13

  • print
  • |
viorel-hrebenciuc-audiat-la-dna-46558-1.jpg

Viorel Hrebenciuc a fost chemat la DNA pentru clarificări în dosarul CNA. El este urmărit penal pentru că ar fi încercat să determine mai mulţi funcţionari din CNA să nu retragă licenţa postului Giga TV.

Viorel Hrebenciuc a venit, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție, pentru a fi audiat în dosarul care este cercetat pentru posibile fapte de corupție.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de HREBENCIUC VIOREL, deputat, membru în Comitetul Executiv Naţional al unui partid (organ de conducere şi de decizie al partidului), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid prev. de art.13 din Legea nr.78/2000", arată DNA.

Viorel Hrebenciuc, arestat în Dosarul retrocedărilor ilegale, a fost plasat în arest la domiciliu în luna martie.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:03