Vlad Obu, prietenul frațlor Tate, luat pe sus de mascați! DIICOT, percheziții în șapte locații

Mirela Ene, 12 ianuarie 2023, Ora 12:12

  • print
  • |
vlad-obu-prietenul-fratlor-tate-luat-pe-sus-de-mascati-diicot-perchezitii-in-apte-locatii-47277-1.jpeg

Anchetele în cazul dosarul fraților Tate continuă, iar acum un alt personaj controversat a apărut în atenția publică. Vlad Obu este presupusul complice al lui Tristan Tate și a devenit vedetă pe Youtube cu un podcast cu și despre femei și bani. Însă, se pare că succesul său este umbrit de problemele cu legea, deoarece a fost percheziționat de DIICOT în această dimineață, scrie spynews.ro.

Procurorii DIICOT efectuează, joi dimineaţă, percheziţii în şapte locaţii din municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, în dosarul în care fraţii Andrew şi Tristan Tate sunt cercetaţi în stare de arest preventiv pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. 

„În această dimineaţă, procurorii DIICOT - Structura Centrală, în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, pun în aplicare şapte mandate de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Prahova. Activităţile judiciare sunt realizate împreună cu poliţişti din cadrul BCCO Bucureşti şi SCCO Ilfov", a anunţat, joi, DIICOT. 

Problemele cu legea din dosarul fraților Tate continuă cu un alt personaj controversat din "lumea bună" a Capitalei, care până acum a fost în libertate. Vlad Obu este cunoscut pentru afacerile sale în industria videochatului, iar recent a devenit vedetă pe Youtube cu un podcast în care a invitat persoane cu care a dezbătut subiecte specifice acestei industrii. Acum însă, lucrurile au devenit dificile pentru el, după ce mascații au făcut percheziții în același dosar în care și frații Tate au ajuns în spatele gratiilor.

Vlad Obu face parte din "lumea bună" a Capitalei și se ocupă de un studio de videochat pe care îl deține. Tânărul are o vilă de lux în Mamaia și chiar dacă este luptător de arte marțiale, a ajuns în atenția publicului din motive mai puțin legale. Vlad Obu a fost implicat în multe scandaluri cu bătăi, atât în Mamaia. cât și în București, astfel că și-a creat o imagine de băiat dur printre oamenii care îl cunosc.  

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou