Adela Popescu vă recomandă: File de cod cu cartofi

Ziarul Atac, 2 noiembrie 2009, Ora 22:38

  • print
  • |
adela-popescu-va-recomanda-file-de-cod-cu-cartofi-1.jpg

Ingrediente: doi cartofi mari, patru bucăţi file de cod, mărar, ceapă verde, lămâie, ulei, sare şi piper.

Mod de preparare: Peştele condimentat se pune într-o tavă cu puţin ulei şi se dă la cuptor aproximativ 15 min. Cartofii bine spălaţi se pun la fiert în coajă. Când sunt gata se curăţă de coajă şi se taie rondele. Se amestecă cu ceapă şi mărar şi se servesc cu peştele şi o felie de lămâie.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou