Află cele mai tari REDUCERI LA COSMETICE de Black Friday 2013

Mirela Ene, 20 noiembrie 2013, Ora 10:17

  • print
  • |
afla-cele-mai-tari-reduceri-la-cosmetice-de-black-friday-2013-36065-1.jpg

Anul acesta, multe magazine de cosmetice s-au înscris în campania de Black Friday. Iată unde găseşti reduceri şi la ce produse!

Deși nu este cunoscut ca un magazin de cosmetice, emag.ro, oferă şi produse de înfrumuseţare, care vor fi cu siguranţă incluse în oferta de Black Friday. La emag.ro, ziua de reduceri este pe 22 noiembrie.

Aici găseşti o ofertă destul de variată de cosmetice, de la crema antirid până la produse de renume, cum este serul CelluFirm Drops Mario Bădescu. Dacă te atrag mai mult produsele de machiaj, vei putea găsi de la rujuri hidratante până la produse de lux ca rujul cu ceramide Elisabeth Arden.

Nici produsele pentur bărbați nu lipsesc de la emag.ro.

Dar și alte magazine de cosmetice participă la Black Friday 2013, insă ăentur acestea va trebui să aştepţi data de 29 noiembrie, data oficială a Black Friday 2013, când multe magazine online vor oferi reduceri la cosmetice.

Pe divissima.ro ai reduceri de până lă 50% la extensii din păr natural, peruci şi cozi din păr. În prezent, preţurile pornesc de la 230 de lei pentru o coadă din păr natural şi de la 205 lei pentru extensiile clip-on.

Pe allbeauty.ro vei avea reduceri la produsele pentru piele şi păr ale unor companii de renume: Joico, Tigi, Bioderma, Ivatherm, Uriage, Rimmel, Opi, etc.

La Bio Cosmetics vei găsi reduceri la săpunuri organice naturale, măşti de faţă cu aur, paste de dinţi bio fără fluor şi multe alte produse de lux pentru îngrijirea pielii şi a părului.

La vegis.ro vei găsi reduceri la tratamente naturale antiacnee, la o mulţime de cosmetice, dar şi la detergenţi bio, suplimente alimentare sau alimente naturale.

Alte magazine care oferă reduceril la cosmetice de Black Friday 2013: Bio Portal, Senso Days, Bio Cosmetics, Flanco, Tina R.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou