CAZURI SOCANTE de operatii estetice NEREUSITE

Mirela Ene, 5 februarie 2014, Ora 11:23

  • print
  • |
cazuri-socante-de-operatii-estetice-nereusite-38007-1.jpg

Cele mai nereusite operatii estetice ale vedetelor confirma ideea ca Mama Natura este singura de care depinde frumusetea noastra. Exista persoane care si-au dedicat timpul, banii si energia interventiilor chirurgicale diverse, ca in final rezultatul sa fie unul catastrofal.

Dependenta de chirurgia plastica provoaca din ce in ce mai multe victime, chiar si in randul barbatilor. Problema apare insa, in momentul in care se depaseste limita acestor interventii, iar procedeele care ar trebui sa imbunatateasca aspectul fizic raman la stadiul de operatii estetice nereusite.

Iata doar cateva exemple halucinane:

Maria Geronazzo

Isteria interventiilor chirugicale de acest fel a cuprins-o si pe unguroaica Maria Geronazzo. Din dorinta de a avea cele mai mari buze din Europa, aceasta a apelat la multe operatii estetice, in care a investit mii de euro. Se pare ca visul i s-a realizat, insa rezultatele nu sunt tocmai excelente.

Amanda Lepore

Inca din adolescenta, Amanda Lepore a apelat la interventiile chirurgicale din dorinta de a-si schimba sexul. A ajuns unul dintre cei mai vestiti si mai sexi transexuali din New York si nu numai. Dupa aceea, au mai urmat o multime de interventii clasate, din pacate, la operatii estetice nereusite.


Michaela Romanini

De operatii estetice nereusite a avut parte si italianca Michaela Romanini, care a facut o obsesie pentru buzele ei, apeland in nenumarate randuri la injectiile cu colagen si la alte tipuri de schimbari de acest tip. Aceasta are in jur de 40 de ani, insa arata mult mai in varsta.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou