Cosmina Păsărin vă recomandă: Salată cu cartofi şi ton
Ziarul Atac, 22 decembrie 2009, Ora 19:15
- |
- Tweet
Ingrediente: şase cartofi medii, trei ouă, o conservp ton în ulei de aproximativ 165 gr, trei cepe roşii, două lg ulei măsline, cinci linguri oţet de mere, două lg muştar, lămâie.
Mod de preparare: Facem un dressing din două linguri ulei măsline, şase lg oţet mere şi 1 1/4 lg muştar. Dressingul îl facem în funcţie de gust. Facem dressingul cât fierb cartofii cu otetul şi muştarul. Ceapa o tăiem tot la început, peste ceapa tăiată peştişor presărăm sare ca sa lase apa si sa ii iasa iuteala. Curăţăm cartofii, ii taiem in bucati egale si ii fierbem. Fierbem ouale si le taiem rondele. Amestecam cartofii cu ouale, ceapa stoarsa si tonul cu grija sa nu sfaramam cartofii. Saram, piperam, adaugam si dressingul, amestecăm.