Cosmina Păsărin vă recomandă: Salată cu cartofi şi ton

Ziarul Atac, 22 decembrie 2009, Ora 19:15

  • print
  • |
cosmina-pasarin-va-recomanda-salata-cu-cartofi-si-ton-1.jpg

Ingrediente: şase cartofi medii, trei ouă, o conservp ton în ulei de aproximativ 165 gr, trei cepe roşii, două lg ulei măsline, cinci linguri oţet de mere, două lg muştar, lămâie.

Mod de preparare: Facem un dressing din două linguri ulei măsline, şase lg oţet mere şi 1 1/4 lg muştar. Dressingul îl facem în funcţie de gust. Facem dressingul cât fierb cartofii cu otetul şi muştarul. Ceapa o tăiem tot la început, peste ceapa tăiată peştişor presărăm sare ca sa lase apa si sa ii iasa iuteala. Curăţăm cartofii, ii taiem in bucati egale si ii fierbem. Fierbem ouale si le taiem rondele. Amestecam cartofii cu ouale, ceapa stoarsa si tonul cu grija sa nu sfaramam cartofii. Saram, piperam, adaugam si dressingul, amestecăm.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou