Cosmina Păsărin vă recomandă: Supă de Zarzavaturi

Ziarul Atac, 28 octombrie 2009, Ora 22:02

  • print
  • |
cosmina-pasarin-va-recomanda-supa-de-zarzavaturi-1.jpg

Ingrediente: patru morcovi, trei cepe, doi cartofi, un dovlecel, o verzişoară dulce, doi ardei, pătrunjel, sare, o ceaşcă de orez (sau fidea), două ceşti de suc de roşii.

Mod de preparare: Se toaca zarzavaturile şi se pun la fiert în trei litri de apă. Când sunt bine fierte se scot, se adaugă orezul şi apoi sucul de roşii. Se potriveşte de sare, se adaugă puţin zahăr, după gust, şi la sfârşit verdeaţa. Când se foloseşte fidea, la sfârşit se rad doi morcovi, sa călesc în ulei şi se strecoară în supa. Zarzavaturile fierte rămase se pot prepara salată.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou