Cristina Rus vă recomandă: Alge cu paste şi legume
Ziarul Atac, 4 decembrie 2009, Ora 22:40
- |
- Tweet
Ingrediente: alge, 200 gr paste, 2 morcovi, 1 chuchu (sau inlocuiti cu varza bruxelles), o cutie de ciuperci champion, 1 cutie smantana de soia.
Mod de preparare: Se fierb pastele conform instructiunilor, punem si legumele curatate la fiert cu putina sare, calim ciupercile in 2 linguri ulei de masline si putin delikat. Algele le punem intr-un vas cu apa calduta si lasam 10 min. (se vor umfla mult, practic se fac de 3 ori mai mari). Cand sunt gata legumele si pastele, ungem o tava cu putina margarina si punem pastele fierte, pe urma legumele taiate rondele, ciupercile si ultimul strat de alege, condimentam cu putina sare, piper si turnam smantana de soia peste, dam la cuptor pt 20 min.