Cristina Rus vă recomandă: Salată afumată

Ziarul Atac, 5 noiembrie 2009, Ora 18:55

  • print
  • |
cristina-rus-va-recomanda-salata-afumata-1.jpg

Ingrediente: un peşte afumat, castraveţi muraţi, smântână, sare, piper.

Mod de preparare: Se dă pieliţa de pe peşte şi se taie în bucăţele, se taie castraveţii muraţi în cubuleţe şi se amestecă cu smântână. Se adaugă sare, piper după gust. Poftă bună!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou