Cristina Rus vă recomandă: Salata cu cartofi şi ton

Ziarul Atac, 30 noiembrie 2009, Ora 23:40

  • print
  • |
cristina-rus-va-recomanda-salata-cu-cartofi-si-ton-1.jpg

Ingrediente: şase cartofi medi, trei ouă, o conservă de ton în ulei de aprox 165 gr, trei cepe roşii, două linguri ulei măsline, şase linguri oţet de mere, două linguri muştar şi lămâie.

Mod de preparare: Facem un dressing din două linguri ulei măsline, şase linguri oţet mere şi o lungură de muştar. Dressingul îl facem în funcţie de gust, mie îmi place mai acriso. Facem dressingul cât fierb cartofii ca să se pătrundă uleiul, cu oteţul şi muştarul. Ceapa o tăiem tot la început, peste ceapa tăiata peştişor presărăm. Curăţăm cartofii, îi tăiem în bucăţi egale şi îi fierbem. Fierbem ouăle şi le tăiem rondele. Amestecăm cartofii cu ouăle, ceapa stoarsă şi tonul cu grijă să nu sfărâmăm cartofii. Sărăm, piperăm, adaugăm şi dressingul, amestecăm şi gata! Poftă bună!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou