Cum te machiezi în seara de revelion

Ziarul Atac, 28 decembrie 2012, Ora 16:03

  • print
  • |
cum-te-machiezi-in-seara-de-revelion-28531-1.jpg

Nu ai idee ce machiaj să alegi pentru noaptea de Revelion? Iată câteva machiaje de seară pe care vedetele le adoră. Cu siguranţă unul din ele ţi se potriveşte şi ţie.

Ochii bine conturaţi, buzele naturale

Cât de bine arată Miley Cyrus cu acest machiaj! Dacă ai ochii ei frumoşi, pune-i în evidenţă conturându-i bine cu negru. Miley a folosit un creion pe pleoapa inferioară, iar pe cea superioară a trasat o linie groasă de fard pe care a estompat-o cu degetul. Acest machiaj se potriveşte şi celor cu ochi căprui migdalaţi, cum sunt ai lui Demi Lovato. Nu uita că buzele trebuie să fie cât mai naturale.

Buze senzuale, pleoape naturale

Dacă ochii nu sunt punctul tău forte, dar ai buze senzuale, ca Jessica Biel, urmează exemplul ei. Jessica adoră genul acesta de machiaj, cu buzele de un roşu intens şi pleoapele doar un pic machiate cu un fard natural.Acest machiaj nu ţi se potriveşte dacă ai buzele foarte subţiri sau foarte groase.

Machiaj retro

Poţi şi tu să semeni cu devele de altădată cu acest machiaj uşor de realizat. Este vorba de un cat eye discret combinat cu buze de un roşu aprins. Ai grijă să nu exagerezi cu fardul de obraz pentru că rişti să semeni cu o păpuşă rusească. Sprâncenele trebuie să fie naturale sau pot fi chiar mai groase, ca în cazul lui Katy Perry.

Machiaj dramatic

(Vezi aici)

sursa: Unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou