Dana Săvuică vă recomandă: Budincă cu rotiţe
Ziarul Atac, 2 decembrie 2009, Ora 22:28
- |
- Tweet
Ingrediente: Rotiţe - 400 g, carne de vita tocată 275 g, pept de pui tocat 200 g, mazăre 100g, smantana 80 ml, unt 130 g , rosii 500 g, caşcaval 150 g, oua 2, pătrunjel, piper, sare, usturoi.
Mod de preparare: Se fierb rotiţele şi se strecoară; Cu o parte din ele se căptuseşte o forma rotunda unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se rumenesc carnea de vita si puiul in unt, apoi se adauga mazarea, rosiile tocate, smantana, cascavalul ras, ouale, patrunjel, piper, usturoi si sare. Se amesteca cu restul rotitelor dupa care se toarna in forma si se tine la foc potrivit 30 min. Se lasa sa se raceasca cca. 5 min si apoi se toarna intr-un platou şi se servesc.