Diana Munteanu vă recomandă: Salată de spanac Valencia

Ziarul Atac, 17 decembrie 2009, Ora 20:27

  • print
  • |
diana-munteanu-va-recomanda-salata-de-spanac-valencia-1.jpg

Ingrediente: spanac crud frunze 1/2 kg, o lămâie verde, trei ouă, 300 g jambon, ulei de măsline, busuioc, piper.

Mod de preparare: Se spală bine frunzele de spanac şi se aranjează ca un pat de frunze în farfurie rotundă. Peste se presară busuiocul, uleiul de măsline şi lămâia verde tăiată felii rotunde. Peste spanacul condimentat, se aşeaza ochiurile prăjite pe plită şi feliile reci de jambon. Se presară piper pudra la final peste ouă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou