Gabriela Cristea vă recomandă: Broccoli la Cuptor

Ziarul Atac, 27 octombrie 2009, Ora 22:54

  • print
  • |
gabriela-cristea-va-recomanda-broccoli-la-cuptor-1.jpg

Ingrediente: broccoli două căpăţâni, pesmet, 100 gr unt, 300 mozzarella, parmesan ras.

Mod de preparare: Se spală şi se taie floretele de broccoli. Se pun la fiert în apă cu sare (circa 5 minute). Se scot din apă, se ţin în strecurătoare până pregătim tava pentru cuptor. O tava termorezistentă, se unge cu unt şi se presară pesmet pe margini şi fund. Se aşează apoi floretele de broccoli una lângă alta şi se presară deaspura mozzarella şi parmesanul. Se pun bucăţi de unt din loc în loc, se presară pesmet din nou şi se presara apoi încă un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet şi se dă la cuptor. Se lasă până prinde o crustă frumoasă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou