Greşeli de frumuseţe pe care le faci zilnic

Mirela Ene, 10 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
greseli-de-frumusete-pe-care-le-faci-zilnic-38066-1.jpg

Ca orice femeie, şi tu îţi doreşti să fii frumoasă. Dar nu ai timp să faci sport şi nici voinţa să te abţii când vezi o prăjitură sau un sos delicios.

Din fericire, sunt totuşi unele lucruri pe care poţi să le faci pentru frumuseţea ta. Sau, mai bine zis, să NU le faci. Iată câteva greşeli de frumuseţe pe care le faci zilnic. Vezi cum le eviţi.

1. Uscarea părului prin frecare cu prosopul
Când este ud, părul este mai sensibil ca oricând. Deci: nu îl zvânta frecându-l cu prosopul! Mai bine înfăşoară-ţi prosopul în jurul capului, sub formă de turban, şi lasă-l să se usuce aşa.

2. Folosirea cremelor sau fardurilor expirate
Rişti să te umpli de coşuri sau să te iriţi, deoarece conservanţii îşi fac efectul doar o perioadă limitată de timp. După expirarea termenului de garanţie, cremele şi fardurile devin un mediu de dezvoltare propice pentru bacterii. Aruncă imediat la coş orice produs cosmetic care a expirat, chiar dacă te doare sufletul!

3. Deodorant imediat după epilat
Pielea se irită şi mai tare de la alcool şi parfum. Rade-te sau epilează-te seara şi foloseşte deodorant abia dimineaţa!

4. Rosul buzelor când sunt uscate
Le usuci şi mai tare. În plus, te alegi cu răni, mai ales iarna. O soluţie mai bună este să le ungi cu vaselină şi să le cureţi delicat cu o periuţă de dinţi moale.

5. Părul prins foarte strâns
Când îţi prinzi părul în coc sau în coadă, nu folosi elastice care să îţi strângă foarte tare părul, fiindcă afectezi rădăcinile firelor. Mai bine leagă-l mai lejer şi prinde şuviţele care scapă cu cleştişori sau agrafe.

6. Ojă fără lac protector
Rişti să te trezeşti că unghiile tale au o culoare gălbuie, inestetică. Un lac protector aplicat înainte de cel colorat elimină acest risc. În plus, îţi hrăneşte unghiile şi aco-peră neregularităţile.

7. Storsul coşurilor cu degetele
Degetele tale sunt pline de bacterii, care pot provoca infecţii. Mai bine stoarce-le folosind o bucată de tifon sau batiste de hârtie, cu care îţi acoperi degetele. Tamponează apoi locul cu o loţiune dezinfectantă!

8. Curăţarea măştilor cremoase cu apă
Le diminuează efectul. Epreferabil să le îndepărtezi cu o batistă de hârtie sau un şerveţel demachiant.

9. Aplicarea lacului de unghii după baie
De la apa caldă din baie, unghiile se umflă. Când se usucă, suprafaţa lor se comprimă, iar lacul aplicat anterior se cojeşte. Deci: aplică oja doar pe unghii complet uscate.

10. Aranjatul genelor cu degetele
Rişti să îţi smulgi genele. Foloseşte mai bine o periuţă, cu care desprinzi firele lipite după ce ai aplicat mascara.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou