Ilinca Vandici vă recomandă: Roşioare cu ton
Ziarul Atac, 25 noiembrie 2009, Ora 20:37
- |
- Tweet
Ingrediente: trei roşii, o cutie de ton în suc propriu, jumătate de lămâie, câteva măsline, câteva fire de pătrunjel proaspăt, sare şi piper.
Mod de preparare: Începem cu tonul, desfacem cutia şi scurgem bine de sucul propriu. Scoatem sâmburii de la măsline şi le tăiem în bucăţele mici. Tăiem pătrunjelul mărunt. Amestecăm tonul, măslinele, pătrunjelul, zeama de lămâie şi condimentăm cu sare şi piper după gust. Tăiem un căpăcel la fiecare roşie şi scoatem miezul din interior, apoi le lăsăm câteva minute să se usuce. Umplem roşioarele cu ton, le punem căpăcelul tăiat mai devreme şi decorăm cu pătrunjel. Dăm la frigider până în momentul servirii. Poftă Bună!