Marina Dina vă recomandă: Salată de pui cu legume
Ziarul Atac, 22 octombrie 2009, Ora 21:45
- |
- Tweet
Ingrediente: un piept de pui, 150g porumb(conservă sau congelat), 150g mazăre(conservă sau congelată), trei cartofi, trei castraveţi muraţi, maioneză dintr-un ou cu două linguriţe smântână, sare si piper.
Mod de preparare: Pieptul de pui şi cartofii se pun la fiert în vase diferite, cartofii tăiaţi cubuleţe. Se prepară maioneza la care se adaugă smântâna. Mazarea şi porumbul se decongelează şi se trec sub un jet de apă rece, apoi se pun într-un bol. Se taie după preferinţă castraveţii, precum şi pieptul de pui după ce a fiert şi s-a răcit şi se adaugă în bol. Se pun şi cartofii fierţi şi răciţi, iar apoi se adaugă sosul de maioneză şi se condimenteza după gust. Poftă Bună!