Oana Lis vă recomandă: Cartofi la cuptor de post

Ziarul Atac, 25 noiembrie 2009, Ora 00:48

  • print
  • |
oana-lis-va-recomanda-cartofi-la-cuptor-de-post-1.jpg

Ingrediente: 400 grame de cartofi, 200 grame pesmet, 100 grame susan, condimente, ulei de masline.

Mod de preparare: Curăţăm cartofii, îi tăiem în bucăţi mari şi îi fierbem pe jumătate în apă cu sare. Îi punem pe o farfurie şi îi stropim cu ulei de măsline, condimetam cu sare şi piper. Amestecăm pesmetul, boia si susanul. Tăvălim bucăţile de cartofii prin acest amestec. Punem într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt, mai stopim cu un strop de ulei de măsline şi dam la cutpor pentru aprozimativ 30 de minute.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou