Tehnici de manichiură marmorată sau water marble nail art VIDEO

Ziarul Atac, 1 decembrie 2012, Ora 12:09

  • print
  • |
tehnici-de-manichiura-marmorata-sau-water-marble-nail-art-video-28162-1.jpg

Manichiura French nu mai reprezintă de mult o atracţie pentru doamnele şi domnişoarele care vor să fie în pas cu moda. Manichiura în variante excentrice, cu negru sau culori electrice, este deja de domeniul trecutului.

În saloanele de înfrumuseţare, manichiura marmorată este cea care face diferenţa dintre mediocru şi deosebit.

Pentru a realiza o manichiură simplă, dar de mare efect, este nevoie de câteva lucruri: de un pahar cu apă, de cel puţin două nuanţe de ojă, de o scobitoare/un ac şi de o bandă de scotch.

Înainte de a începe procesul de realizare a manichiurii marmorate, trebuie să-ţi izolezi jumătatea de jos a fiecărui deget cu scotch, astfel încât doar unghia să rămână liberă. Vei evita astfel să-ţi pătezi degetele cu ojă şi procesul de curăţare va dura mult mai puţin.

Iată care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a realiza acest model de manichiura


1. Toarnă nişte apă la temperatura camerei într-un pahar de unică folosinţă. Deschide recipientele cu ojă şi ţine-le la îndemână. Motivul pentru care trebuie să le pregăteşti în prealabil este că trebuie să te mişti repede.

2. Lasă să picure unul sau doi stropi de ojă pe suprafaţa apei, de la o distanţă mică. Oja ar trebui să se împrăştie şi să creeze un soi de peliculă. Dacă cade la fundul paharului, însă, încearcă o altă ojă. Prima culoare pe care o picuri în pahar este baza efectului de marmură, ceea ce înseamnă că ea va fi culoarea predominantă a manichiurii. În cazul manichiurii din tutorialul video de mai sus, este vorba despre un roz bonbon.

3. Picură apoi unul sau doi stropi din a două culoare aleasă. Va crea un cerc mai mic în interiorul cercului mare. Un sfat: dacă oja nu se împrăştie cu uşurinţă, poţi agita puţin paharul pentru a grăbi procesul.

4. Continuă acest proces cu cele două culori, până obţii vreo 10 cercuri. Poţi folosi oricâte culori vrei.

5. Foloseşte o scobitoare sau un ac pentru a crea efectul de marmură. Începe de la centru şi trage uşor de oja spre margini, ca şi cum ai desena o pânză de păianjeni.

6. Bagă unghia în pahar. Oja se va lipi de unghie.

7. Foloseşte un beţişor de ureche cufundat în acetonă pentru a îndepărta resturile de ojă din apă. Îndepărtează apoi cu grijă scotchul şi curata oja de pe degete.

8. Aşteaptă ca unghia sa se usuce complet şi aplică apoi un strat de top coat.

Unghiile din imaginile de mai sus au fost date, în plus, cu o ojă cu sclipici, pentru un aer festiv. Poţi face acelaşi lucru sau, dacă ţi se pare prea mult, poţi rămâne doar cu efectul marmorat.

Sursa: Perfecte.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou