Tendinţele toamnei 2013 în machiaj

Mirela Ene, 14 octombrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
tendintele-toamnei-2013-in-machiaj-34926-1.jpg

Deşi în prezentările de modă vedem multe stiluri de machiaj, însă care nu pot fi adoptate în viaţa de zi cu zi, make-up artiştii au avut grijă să propună tendinţe de machiaj accesibil pentru doamnele care vor să fie în pas cu moda.

Smoky eyes în culori de toamnă

În această toamnă, alege farduri în nuanțe de maro și gri, deși nici negrul nu e de evitat. Dacă îți dorești un look feminin inocent, după ce aplici fardurile în stil smoky trasează la baza genelor superioare o linie subțire cu ajutorul unui tuș de ochi cremă. Iar dacă vrei sa fii o apariție ultra-senzuală, folosește fardul pentru a crea în colțul extern al ochilor o umbră în stilul machiajului cat eyes.

TRUC: Pentru ca machiajul ochilor să aibă impact maxim, poartă nuanțe naturale pe buze și prinde-ți părul într-o coadă sau un coc ridicat, care îți va descoperi fața și va alungi privirea.

Indiferent ce tip de machiaj alegi, nu uita să folosești la final un spray pentru fixarea machiajului!

Sprâncene groase

Sprâncenele groase sunt în trend de câţiva ani încoace şi nu par să se demodeze prea curând. Dacă ai deja sprâncenele groase, tot ce trebuie să faci e să pensezi cu grijă firele care cresc în jurul lor, pentru a nu le strica forma naturală. Eventual, du-te o dată pe lună la o cosmeticiană pricepută, care să definească conturul cel mai armonios cu trăsăturile feţei tale.

Dacă, dintr-un motiv sau altul, sprâncenele tale sunt prea subţiri, e cazul să le laşi să crească - e foarte posibil ca forma lor naturală să nu se fi pierdut de tot. Oricum, poți să dai oricând volum sprâncenelor cu o pudră maro spre negru și o pensulă pentru sprâncene. De asemenea, „înarmează-te" cu un gel pentru sprâncene și un pieptene special.

TRUC: Sprancenele groase arată perfect în combinație cu buze nude, ochi machiați discret și pomeți fără blush.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou