Trucuri de frumuseţe pentru o vacanţă de vis

Anca Bratu, 23 iunie 2013, Ora 22:00

  • print
  • |
trucuri-de-frumusete-pentru-o-vacanta-de-vis-31904-1.jpg

5 lucruri de făcut înainte de plajă!

Dacă te pregăteşti să pleci la mare, pune-ţi la punct agenda beauty de vacanţă. Notează câteva trucuri de frumuseţe şi înainte cu o săptămână, asigură-te că bifezi toţi paşii necesari pentru a fi în formă maximă.

Printre cele mai importante trucuri de frumuseţe pentru a te simţi şi pentru a arăta cât mai bine pe plajă, se numără tunsul vârfurilor, o manichiură semipermanentă care să-ţi menţină unghiile frumoase cât mai mult timp, o piele lipsită de toxine sau impurităţi, epilarea corporală şi un tratament facial care să îţi pregătească tenul de temperaturile ridicate.

EXFOLIERE CORPORALĂ

Ajută pielea să respire! Îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii cu o textură eficienta care să permită pielii să absoarbă cremele de protecţie sau pe cele hidratante, folosite după plajă.

MANICHIURA SEMI-PERMANENTĂ

Îţi recomand ca măcar pentru vacanţă să recurgi la acest serviciu pentru că te scuteşte de retuşuri, de demachierea unghiilor în caz de ciobire, şamd. Este excelentă pe unghii, are un luciu superb, îndelungat, şi tot ce-ţi rămâne să faci este să îţi hidratezi cuticulele. Este valabil şi pentru pedichiură!

TRATAMENT FACIAL

O curăţare făcută la salon ajută întotdeauna, dar dacă bugetul îţi permite o singură procedură profesională, atunci, înainte de vacanţă, îţi recomand un tratament de oxigenare (curăţarea o poţi face şi tu acasă printr-un ritual de cinci serii de exfoliere facială, la fiecare trei zile). Tratamentul de oxigenare se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%), prin intermediul unor filtre special, în oxigen de puritate 98%.

Opţional, îmbogăţindu-l cu seruri cu substanţe active, bulele de oxigen hipebaric sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele şi împinse în profunzimea dermului. Rezultatele obţinute vizează oxigenarea şi îmbunătăţirea respiraţiei celulare, stimularea circulaţiei sangvine periferice, regenerarea celulară şi hidratarea pielii în profunzime.

Sursa: andreearaicu.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou