Trucuri de machiaj care te fac să pari mai tânără

Mirela Ene, 23 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
trucuri-de-machiaj-care-te-fac-sa-pari-mai-tanara-41193-1.jpg

Orice femeie vrea să pară mai matură atunci când e foarte tânără și să pară mai tânără odată ce începe să îmbătrânească. Cea mai accesibilă și rapidă soluție este machiajul.

Îți propun câteva trucuri de machiaj, care te pot ajuta să reîntinerești.

Hidratarea, foarte importantă

Dacă vrei să nu se vadă ridurile și liniile de expresie de dimineață când începi să te machiezi, atunci trebuie să îți hidratezi tenul de două ori pe zi, în fiecare zi. Pentru că semnele și ridurile devin mai evidente când ai pielea uscată, este important să bei multă apă mereu și să folosești cea mai potrivită cremă hidratantă (și cu factor de protecție solară) pentru pielea ta.

Primer pentru un machiaj rezistent

Dacă vrei un machiaj care te face să pari mai tânără și care să reziste mai multe ore din zi, atunci nu uita să folosești primerul! Acesta poate umple liniile și ridurile, așa că faci un pas în plus de ascundere a lor până să începi să aplici fondul de ten.

Conturează-ți fața

Conturul este foarte bun atunci când vrei să ștergi câțiva ani trecuți din viață. Dacă faci conturul corect, poți crea iluzia de "lifting" fără bisturiu. Cu un bronzer trasează linii sub pomeți și pe linia mandibulei pentru a le scoate în evidență, apoi luminează-ți pomeții (cu fondul de ten și apoi cu o pudră strălucitoare), fruntea și nasul. La final, amestecă.

O idee bună pentru machiajul care te face să pari mai tânără este să folosești fond de ten lichid, pentru că se așază foarte bine pe tenul tău, iar dacă îl întinzi cu o perie pentru fond de ten, aplicarea va fi cu atât mai bună.

Colorează-ți obrajii

Pentru un plus de vitalitate și energie, schimbă blush-ul sub formă de pudră cu unul cremos, care se amestecă frumos cu celelalte produse de pe tenul tău. Culorile cât mai naturale sunt cele mai potrivite.

Ochii, mereu tineri

Cele mai bune culori pentru ochi, când îți faci un machiaj care te face să pari mai tânără, sunt rozul și piersiciul, iar un nude aplicat pe colțul interior al ochiului îți va lumina privirea imediat. Mai mult, evită eyelinerul pentru că trasează linii prea dure, în schimb poți apela la un creion dermatograf moale, în nuanțe de gri închis.

Definește-ți buzele

O dată cu trecerea timpului, buzele se subțiază, iar ca să pari mai tânără trebuie să le faci și pe acestea să pară mai pline. Pentru asta, trebuie să trasezi conturul buzelor, apoi să umpli cu aceeași culoare - preferabil cât mai naturală și apropiată de culoarea buzelor tale. Poți folosi și un produs care să îți "umfle" buzele pe loc - cele cu coenzima Q10 sau cu ardei iute.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou