Vârsta e doar un număr Tentativă de record la 102 ani

Diana Ionescu, 31 ianuarie 2014, Ora 14:59

  • print
  • |
varsta-e-doar-un-numar-tentativa-de-record-la-102-ani-37918-1.jpg

De Robert Marchand probabil ați auzit, cel care deține recordul orei pentru categoria sa de vârstă și recordul de timp pentru parcurgerea distanței de 100 de kilometri.

Ceea ce este impresionant, însă este faptul că recordul este la categoria de vârstă de... 100 de ani+!

Ei bine, astăzi, el vrea să-și doboare recordul de 24,25 de kilometri parcurși într-o oră și o va face pe noul velodrom Saint-Quentin-en-Yvelines, de lângă Paris, care a fost inaugurat ieri.

Secretul formei sale fizice excelente, spune el, este faptul că a fost mereu activ și nu a făcut excese, cu excepția unuia singur: munca. Recunoaște că a fost și norocos pentru că nu a suferit de vreo boală gravă niciodată. La mare preț pentru el este cultura fizică pe care nu a neglijat-o niciun moment, făcând exerciții zi de zi. Chiar și acum, la 100 de ani, iese pe șosea regulat, dar nu parcurge mai mult de 100 de kilometri și are grijă ca pulsul să nu crească peste 110 bătăi pe minut.

Mult succes!

freerider.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou