A încercat să scoată Diavolul din soţie cu şurubelniţa şi cuţitele, apoi a alergat pe strazi, gol puşcă

Ziarul Atac, 29 iunie 2012, Ora 12:30

  • print
  • |
a-incercat-sa-scoata-diavolul-din-sotie-cu-surubelnita-si-cutitele-apoi-a-alergat-pe-strazi-gol-pusca-26767-1.jpg

Un bărbat din Sankt Petersburg a fost internat într-o instituţie psihiatrică, după ce a încercat să scoată Diavolul din soţie. El a înjunghiat-o pe aceasta cu mai multe cuţite şi o şurubelniţă.

Exorcismul ratat a fost declanşat de o ceartă în familie. El fusese premeditat pentru că bărbatul, Yury Simakov, pregătise cuţitele dinainte, potrivit RiaNovosti. După ce s-au certat în apartamentul lor din Sankt Petersburg, Simakov a înfipt în soţia sa trei cuţite, toate în organe vitale.
Apoi i-a scos bijuteriile şi a finalizat ritualul prin înfigerea unei şurubelniţe în capul femeii.

Simakov se aştepta ca rănile să se vindece singure, dar ele i-au fost fatale. Bărbatul a părăsit apartamentul şi a început să alerge prin cartier gol puşcă. A fost oprit de poliţie şi apoi trimis la o instituţie psihiatrică prin hotărâre judecătorească. A fost deschisă o anchetă în acest caz. Incidentul a avut loc săptămâna trecută.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou