A murit din cauza unui deodorant. Dorinţa de-a se droga i-a adus moartea

Mirela Ene, 14 decembrie 2012, Ora 21:09

  • print
  • |
a-murit-din-cauza-unui-deodorant-dorinta-de-a-se-droga-i-a-adus-moartea-28385-1.jpg

Bethany Adcock, 14 ani, elevă la liceul Meadowhead din Sheffield, a murit după un gest stupid comis de mai multe colege.

Mai în glumă, mai în serios, tinerele au încercat să inhaleze vapori de la un deodorant, iar gestul i-a fost fatal tinerei Bethany. 

Colega l-a sunat disperată pe tatăl fetei, însă nimic nu s-a mai putut face. Bethany, care juca fotbal la echipa de fete a clubului Sheffield United, este doar una dintre numeroasele tinere din Sheffield care sunt suspectate că au vrut să se "drogheze" inhalând vapori de deodorant, această acţiune fiind extrem de la modă în zona oraşului amintit, scrie Dailymail.co.uk.

Mark Wilcock, agentul care anchetează decesul lui Bethany, susţine că tânăra ar fi învăţat în urmă cu o lună să se "drogheze" în acest fel. Autopsia a dezvăluit că în sângele tinerei erau urme de elemente chimice provenite de la deodorantul respectiv.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou